навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Honor поздравява невъзпятите герои на празниците със специално видео и подаръци

2023-11-28 0

Honor поздравява невъзпятите герои на празниците със специално видео и подаръци

Глобалната технологична марка Honor празнува невъзпятите герои на празниците с трогателно видео и вълнуващи подаръци в социалните мрежи. Невъзпятите герои са хората, които обгрижват другите по време на празничния период. Често незабелязани, рядко разпознавани и винаги важни, време е да ги оценим подобаващо за грижите, които ни дават, и топлината, която внасят в живота ни през това специално време на годината.

Тази година Honor обявява затрогваща и вдъхновяваща инициатива, която символизира същността на безкористността и грижата, които невъзпятите герои въплъщават. Този кратък филм напомня за тихите жертви, направени от мнозина по време на празничния сезон, и показва как съвременните технологии са в основата на поддържането на връзката между тези отдадени хора и техните близки, особено през декември.

Honor стартира кампания за раздаване на подаръци в социалните медии, като кани потребителите да номинират и гласуват за своите лични невъзпяти герои. С теглене на случаен принцип Honor ще награди няколко избрани невъзпяти герои с неочакван подарък. Тази кампания е възможност хората да споделят своите истории на благодарност и признателност към онези, които се раздават безкористно по време на празниците, и да им помогне да останат свързани с любимите хора през празничния сезон.

Присъединете се към инициативата и зарадвайте своя невъзпят герой с неочакван подарък!

Включете се на официалната страница на Honor.

Открийте публикацията: Потърсете публикацията на кампанията Unsung Heroes на официалната страница на Honor в социалните мрежи.

Тагни и покажи: В коментарите тагнете човека, който е вашият "Невъзпят герой".

Споделете вашата история: Напишете няколко реда, обясняващи защо този човек е вашият невъзпят герой, подчертавайки техния специален принос по време на празничния сезон.

или

Споменете Honor България (@honor_bulgaria) на вашата лична страница в Instagram

Публикувайте снимка: Споделете снимка на вашия "Невъзпят герой" във вашия личен профил в Instagram.

Използвайте нашите хаштагове: Включете #HonortobewithyouBG #MyUnsungHero и #Honortobewithyou в публикацията си.

Разкажете тяхната история: Опишете защо този човек е вашият невъзпят герой, като споделите влиянието, което е имал върху вас или вашата общност.

Calin Clej, маркетинг директор за Honor България и Румъния: "Тази кампания е възможност за всички нас да оценим и изразим благодарност към ежедневните героите сред нас – тези, които правят празничния сезон светъл и топъл. Присъединете се към Honor – нека заедно да отпразнуваме добротата и щедростта. Honor вярва, че духът на даряването и добротата трябва да бъдат отпразнувани.  Чрез тази кампания насърчаваме всички да се присъединят към нас и казваме: "Както винаги, за нас е чест да бъдем с вас."

За да научите повече за инициативата на Honor и как да участвате, моля, посетете:

hihonor.com/bg

instagram.com/honor_bulgaria/

facebook.com/BulgariaHonor/

 
за 58%  против 42%  140 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума