навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

Награждаване на най-добрите български взаимни фондове ще се проведе на Expo Moitepari в гр. Пловдив

2024-03-11 0

Награждаване на най-добрите български взаимни фондове ще се проведе на Expo Moitepari в гр. Пловдив

Финансовият портал MoitePari.bg е първият, който започна да провеждат ежегодни класации на най-добре представилите се български взаимни фондове 

За десета поредна година MoitePari.bg представя на своите читатели класация на взаимните фондове на български управляващи дружества с най-висока  доходност.

Това е част от стремежа ни да образоваме и информираме потребителите, относно алтернативните начини за реализиране на доходност, по-висока от традиционните механизми за съхраняване на спестявания в България - банковите депозити. 

Церемонията ще бъде водена от д-р Наталия Петрова, изпълнителен директор на управляващо дружество (УД) "Конкорд Асет Мениджмънт" АД и Председател на Управителния съвет на Българската асоциация на управляващите дружества (БАУД). Тя ще връчи призовете на отличниците за изминалата година в следните няколко категории: 

  • Фондове в облигации;
  • Консервативни фондове;
  • Балансирани фондове и 
  • Фондове в акции

Ще разберем на какво се дължи успехът на част от класираните фондове, ще научим как е структуриран техният инвестиционен порфейл, както и какво е стандартно отклонение, когато сравняваме и съпоставяме доходност на един или друг фонд. 

Подкрепени от мисията ни да образоваме потребителите, наши доверени партньори са: Българска фондова борса, Българска асоциация на управляващите дружества и стопанска академия "Д.А. Ценов" в гр. Свищов.

За повече информация и регистрация за събитието, моля, посетете официалния уебсайт на Expo Moitepari . Необходимо е единствено регистрация, тъй като местата в залата са ограничени.

Събитието, което провеждаме за осма поредна година е безплатно и се осъществява благодарение на: "Елана" (Златен спонсор), Tavex, ReMax, консултантска къща „Велинов и партньори“ и Кредитланд (сребърни спонсори на събитието).

Благодарим и на медийните партньори на събитието: Мениджър, Lex.bg, Марица, Predpriemach.com, Pixelmedia.bg, Лидер.бг, Банкеръ и не на последно място Дивидент. 

Институционални партньори на събитието: Българска асоциация на управляващите дружества (БАУД), Българска фондова борса (БФБ), Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и Стопанска академия "Д.А.Ценов".

 
за 53%  против 47%  163 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума