навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

"Силвър Стар" с мобилен шоурум

2024-04-12 0

Дистрибуторът въвежда нов ритейл формат спрямо световните тенденции за клиентско преживяване


"Силвър Стар", генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България, с нов продажбен формат – мобилен шоурум за автомобили. Модерното съоръжение е спрямо последните световни тенденции за клиентско преживяване в комуникативни градски зони и предоставя възможност за досег с новостите в автомобилния свят в удобно за крайния потребител място, време и в приятна обстановка. 

Първата точка в маршрута на мобилния шоурум е в новият търговски парк в Добрич на ул. "25 септември" №70 , където той ще бъде позициониран в рамките на месец април. На място всички любители на автомобилите с трилъчата звезда ще могат да се запознаят с най-новите модели от гамата на Mercedes-Benz, както и с другия представляван от "Силвър Стар" бранд – безкомпромисния офроудър INEOS Grenadier. Жителите и гостите на града ще могат да получат експертна консултация от специализираните търговски екипи на дистрибутора и да се запишат за тестово шофиране.  

 Този формат на мобилен шоурум за пръв път може да бъде видян на българския пазар. Съоръжението разполага с всички необходими удобства за функционален офис и също със собствено захранване с електрическа енергия от монтирани на него соларни панели, в подкрепа на политиката на Силвър Стар за преход към устойчив и въглеродно неутрален бизнес модел. 

 
за 56%  против 44%  72 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума