навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Peugeot ще сътрудничи на Paris Fashion Week

2024-06-14 0

Peugeot ще сътрудничи на Paris Fashion Week

От 18-ти до 27-ми юни, за пръв път, Peugeot ще сътрудничи на Paris Fashion Week като Официален автомобилен партньор. Този ангажимент символизира привлекателността на Peugeot, като го позиционира на събитие, което чества както емблематични луксозни марки, така и изгряващи таланти. Като част от това издание Peugeot продължава и своето сътрудничество с талантливия френски дизайнер Емерик Чачуа, основател на авангардната модна марка 3.PARADIS.

За Peugeot светът е по-добър, когато има привлекателност. Убеждение, което поставя съсредоточената върху човека креативност в основата на стратегията на марката. Ангажимент, споделян с Paris Fashion Week, организирана от Федерацията на висшата мода - Fédération de la Haute Couture et de la Mode, която от 50 години поставя дизайнерите под светлините на прожекторите.

През 2024  г., за пръв път, Peugeot е официалният автомобилен партньор на Paris Fashion Week като изданието за мъжка мода за пролет/лято 2025 ще се състои от 18 до 27 юни, седмицата за висша мода есен/зима 2024/2025 ще се проведе от 24 до 27 юни, а изданието за дамска мода пролет/лято 2025 е планирано от 23 септември до 1 октомври.

Като част от това партньорство Peugeot ще предостави 30 автомобила - включително 408 Hybrid и Plug-in Hybrid, както и новия E-3008, които ще бъдат използвани за превозването на лицата, поканени на Paris Fashion Week. Така марката ще получи уникална видимост в сърцето на столицата.

Изключително креативна марка, с напълно обновена гама през последните две години, Peugeot си партнира с творчески личности в различни артистични сфери:

  • сътрудничество с артиста Дж. Демски, който миналата година трансформира хиперавтомобила Peugeot 9X8, участващ в Световния шампионат по издръжливост, в истински арт автомобил
  • партньорство с YellowKorner, водещият издател и разпространител на арт фотография, който покани 5-тима фотографи да разкрият своята визия за привлекателността
  • кратката програма "Сюблимно вдъхновение" по френския телевизионен канал TF1, представящ работата на творци в различни артистични сфери

По случай 2024 Paris Fashion Week, Peugeot продължава и своето сътрудничество с Емерик Чачуа, талантлив френски дизайнер, основател на модната марка 3.PARADIS. Сътрудничество, започнало през 2023 г., когато Емерик Чачуа създава уникално облекло, вдъхновено от Peugeot INCEPTION CONCEPT, високотехнологичен продукт, създаващ оптична илюзия благодарение на 3D лещовиден принт, който променя цветовете си в зависимост от зрителния ъгъл.

Тази година Емерик Чачуа участва в своята първа Paris Fashion Week и Peugeot го придружава в това вдъхновяващо пътуване, което му позволява да реализира мечтите си. По време на Paris Fashion Week, Peugeot ще предостави два специално декорирани автомобила Peugeot  408 в цветовете на 3.PARADIS.

Peugeot  се идентифицира с ценностите на 3.PARADIS, които съчетават съвършенството на майсторската изработка, силата на посланията, уникалността на стиловете и богатството на културите, за да създават луксозна и вдъхновяваща мода.  .  Тази оптимистична визия за модата по естествен път кореспондира с оптимистичната визия на Peugeot за бъдещето на електрическата мобилност и отдадеността на марката на микса от култури. 3.PARADIS използва изкуството на смесване на различни стилове като метафора, която чества нашето разнообразие и насърчава съвместен живот на изобилие, като същевременно популяризира ценности като свобода, универсализъм и надежда навсякъде по света.

за 60%  против 40%  30 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума