навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

DS Automobiles ще бъде официален партньор на изложението Retromobile 2025

2024-07-03 0

DS Automobiles ще бъде официален партньор на изложението Retromobile 2025

• За да отбележи подобаващо седемдесетата годишнина от премиерата на легендарния DS на автомобилното изложение в Париж през 1955 година, DS Automobiles влиза в ролята на официален партньор на изложението Retromobile 2025.
• Централно място на официалния плакат на изложението Retromobile 2025 заема DS Balloon - промоционална визия, символизираща изключителния комфорт при возене.
• 49-ото изложение Retromobile ще се проведе в периода от 5 до 9 февруари 2025 година в палатите на парижкото панаирно градче в Порт дьо Версай.
• Основаната през 2014 година марка DS Automobiles следва вярно традициите на легендарните модели DS и SM.


През 2025 година моделът DS ще отбележи празнично своята 70-годишнина, олицетворявайки и до днес един от шедьоврите на иновациите и френското изкуство на пътуването. Представен официално на автомобилното изложение в Париж през 1955 година, отдавна превърналият се в легенда модел оказва мигновено въздействие върху публиката и предизвиква феноменален ефект, отразен от хилядите формуляри за поръчка, попълнени още по време на изложението.

Моделът е призван да отрази авангардните постижения на френската индустрия чрез своята уникална технологична архитектура, елегантен дизайн, комфорт, безопасност и удоволствие от шофирането - амбициозна задача, с която DS се справя блестящо и се превръща в истинска легенда, в непреходно произведение на изкуството, което надхвърля рамките на автомобилния свят.

Официалният плакат на изложението Retromobile 2025 е фокусиран изцяло върху графичното изображение на концептуалната визия DS Balloon, създадено от прочутия рекламен специалист Клод Пюеш - една от основните фигури зад премиерата и пазарния дебют на DS. Тя е част от проведената през 1959 година рекламна кампания за модела, която подчертава първокласния комфорт в DS по оригинален и въздействащ начин, който и до днес оставя дълбок отпечатък в гените на марката DS Automobiles.

На него DS 19 е изобразен в яркооранжевия цвят "Tortoiseshell blonde" и вместо върху колела стъпва върху четири големи балона, символизиращи сферите на хидропневматичното окачване, които сякаш се носят безтегловно в пространството. През изминалите десетилетия много от концептуалните изображения, издигнали DS в ранг на авангардно произведение на изкуството, обикалят света и допринасят за славата на легендарния френски автомобил.

Изложението Retromobile 2025 ще бъде един от ярките акценти в програмата на честванията на седемдесетата кръгла годишнина на DS, повече подробности от която ще бъдат оповестени скоро.

за 60%  против 40%  15 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума