навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Bang & Olufsen обяви Шарл Льоклер като глобален посланик на марката

2024-07-03 0

Bang & Olufsen обяви Шарл Льоклер като глобален посланик на марката

Шарл Льоклер е известен като един от най-талантливите пилоти във "Формула 1" от сегашното поколение. Извън своята брилянтна състезателна кариера, която му е донесла световно признание, монегаскът си е изградил репутация като талантлив музикант със страст към свиренето на пиано, композирането и записа на собствена музика, докато изразява мислите си за важната роля на музиката в неговия живот.  

"Моят професионален живот е подчинен на прецизността и представянето и звукът играе важна роля в това отношение. Автомобилите, които шофирам са чудо на инженерното изкуство и звукът, който създават, ме информира за решенията, които трябва да направя за части от секундата. Вниманието към тези звуци е тренирало моя слух  да чува по по-различен начин, така че качеството на звука играе съществена роля в моя живот. Затова когато слушам музика, искам чистота на звука и баланс в настройките, който разкрива музиката по нови начини и ме доближава до изпълнителя," каза Шарл Льоклер и продължи:

"Фен съм на Bang & Olufsen от много години и използвам техните продукти всеки ден. Марката се характеризира с яснота и топлота на звука, които ми помагат да се откъсна от света на състезанията и ме пренасят на място, където се чувствам свързан с изпълнителя. Затова това партньорството се случва толкова естествено".

В преследването на красиви аудио преживявания на преден план, Bang & Olufsen стартира това партньорство с вълнение, обяснява изпълнителния директор Кристиан Тиар:

"Особено удовлетворени сме да привлечем Шарл към марката. Споделяме същата наслада от представянето и майсторската изработка, както и страстта към музикалните изпълнения, които ни доближават до музикантите, които обичаме. Не можем да си представим по-добър партньор, с който да се развиваме и да създадем общност, обединена от красивия звук".

Bang & Olufsen наскоро направи селекция от млади звезди, които да спечелят Gen Z аудиторията. Тя включв китайската M-Pop звезда Лей Жанг. Шарл Льоклер ще се присъедини към колегата си от "Формула 1" Фернандо Алонсо като глобален посланик на датската марка за аудио произведения, основана през 1925 г. от Петер Банг и Свенд Олуфсен. 

за 54%  против 46%  13 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума