навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Logitech G представя Lightspeed геймърска мишка за всички геймъри

2024-07-09 0

Logitech G представя Lightspeed геймърска мишка за всички геймъри

Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в гейминг технологиите и оборудването, с удоволствие представя Logitech G309 Lightspeed Wireless Gaming Mouse, първокласна геймърска мишка с двойна безжична свързаност, прецизно проследяване и надеждно представяне. Още повече, G309 Lightspeed е с новоразработен форм фактор и е финансово достъпна за почти всеки геймър. 

Геймърите знаят, че тяхното оборудване трябва да осигури производителност, комфорт и надеждност, за да играят по най-добрия начин. В света на геймърските мишки това означава безжична производителност с ниска латентност, прецизен контрол и безпроблемна синхронизация с движенията, особено предвид изискванията за темпо и пъргавина в съвременните гейминг заглавия. 

"От много години сме поели ангажимента постоянно да развиваме и усъвършенстваме нашата безжична технология Lightspeed, за да може всеки геймър - от професионалиста в електронните спортове до прохождащия геймър - да се наслади на безжичен геймплей", каза Уджеш Десаи, вицепрезидент и генерален мениджър Logitech Gaming. "Технологията Lightspeed, разработена от Logitech, заедно с Hero сензорите, е напреднала до такова ниво, че всички геймъри - от световните елитни професионалисти в електронните спортове до начинаещите играчи, знаят, че могат да се доверят на мишките Logitech G, за да се представят на най-високо ниво всеки път. G309 Lightspeed има същата върхова технология, плюс Hero 25K сензор, съвместимост с PowerPlay и безжична технология Lightspeed. И всичко това е на достъпна цена за повечето играчи".

Геймърската мишка G309 Lightspeed е съвместима с PowerPlay, което позволява на геймърите да захранват G309 без AA батерия в нея, ако вземат системата за безжично зареждане Logitech G PowerPlay (продава се отделно). Това намалява теглото на мишката с 18 г (теглото на алкалната батерия). 

G309 включва изключително енергийно ефективния сензор Hero 25K и предлага над 300 часа непрекъсната игра само с една алкална AA батерия с честота на предаване от 1 милисекунда в Lightspeed режим. Когато превключите на Bluetooth режим, животът на батерията е над 600 часа с една алкална AA батерия.

Въпреки че G309 Lightspeed изобилства от функции и технологии, тя не е тежка или обемиста. Издръжлива, компактна и лека, тя тежи само 86 грама с една алкална AA батерия и 68 грама без нея, когато е сдвоена с PowerPlay. 

Logitech G309 Lightspeed използва Lightspeed - ненадминатата безжична технология на Logitech G за високопроизводително гейминг изживяване, което е по-бързо от повечето жични мишки. Комбинацията от Lightspeed безжична производителност и Hero 25K сензора позволява на G309 да предложи производителност от следващо поколение, като същевременно осигурява изключителна отзивчивост и точност, 400 IPS и резолюция до 25 600 DPI, без ускорение или изглаждане.

В допълнение, безжичната връзка Lightspeed позволява на геймърите да свържат две Lightspeed устройства към един приемник с помощта на функцията за сдвояване на устройства в G Hub. Геймърите могат да изберат да свържат G309 Lightspeed със същия приемник като геймърска Logitech клавиатура, включително наскоро пуснатата в продажба геймърска клавиатура Logitech G515 TKL Lightspeed. 

Ексклузивно за Logitech G, G309 Lightspeed е оборудвана с хибридни оптично-механични Lightforce суичове за невероятна скорост, надеждност и прецизно задействане с ясна реакция. Lightforce използва галванични контактни повърхности в суича, които работят точно като механични суичове, за да поддържат отличително и ясно усещане. Оптичните и механичните тригери са проектирани в унисон, което осигурява най-добрата гейминг производителност. Хибридните суичове Lightforce осигуряват надеждно оптично задействане с изключително ниска латентност, съчетано с най-добрите качества на отчетливи, тактилни механични кликвания.


Цени и наличност

Предлагана в черно и бяло, безжичната геймърска мишка Logitech G309 Lightspeed ще бъде налична в търговската мрежа в България от края на юли на препоръчителна крайна цена на дребно от 179 лв. с ДДС. За повече информация, моля посетете LogitechG.com или се свържете в Instagram или @LogitechG.

за 63%  против 37%  8 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума