навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

"Мнемоника" стана златен партньор на Acronis

2020-04-09 0

Българската технологична компания "Мнемоника" разширява партньорството си с Acronis и ще предлага цялото им портфолио от продукти на родния пазар. Това партньорство дава уникална възможност за комбиниране на традиционни решения за резервираност на информацията и продукти за киберзащита от ново поколение. Услугите на Acronis в облака способстват бързо и безпроблемно внедряване на защита, което традиционно отнема месеци.

 През последната година партньорството между двете компании се разви повече от успешно. За този период в над 30% от проектите са били предложени и продукти от портфолиото на Acronis

От 2019 г. досега бяха организирани 2 събития в София и страната, на които Acronis и "Мнемоника" представиха съвместно решения за информационна сигурност.

"Дългогодишният опит и високата квалификация на екипа на "Мнемоника" ще допринесат за развитието на бизнеса на Acronis в България. Те са важна част от партньорската ни мрежа на Балканите и обединявайки усилията на двете компании, все повече бизнеси ще имат достъп до иновативните решения за киберзащита на Acronis. Киберзащитата в дигиталния свят се превръща в пета основна човешка нужда, особено в моменти като настоящия, когато много хора трябва да работят от домовете си и да използват домашни мрежи", каза Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis

"Модерните решения на Acronis за резервно съхранение, защита от вируси, възстановяване на данни, съхранение, синхронизиране и споделяне на файлове разширяват възможностите за решения и услуги в сферата на киберсигурността. В този момент темата става все по-важна и се радваме, че можем да отговорим на търсенето на клиентите с най-висок клас продукти и разбира се – с наш висококвалифициран екип, който да осигури безпроблемно внедряване и надеждна техническа поддръжка. Продуктите на Acronis се използват в над 150 страни и осигуряват пълноценна защита за повече от 5 милиона потребители и над 500 000 фирми. Радваме се да сме част от партньорската мрежа на глобален лидер", сподели Вихрен Славчев, изпълнителен директор на "Мнемоника".

През 2019 г. екипът на "Мнемоника" нарасна с 30%. В него работят вече двама сертифицирани специалисти, които имат достъп до ресурси на Acronis, предоставящи им разширени технически знания.

за 50%  против 50%  1216 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума